Rental & Services

Steigerverhuur van Scafom-rux


Scafom-rux ontwikkelt en produceert innovatieve steiger- en ondersteuningssystemen voor de internationale bouwwereld. Scafom-rux biedt al haar klanten ook huurmogelijkheden.


De voordelen van Rental


Projectflexibiliteit

Rental biedt klanten een hoge mate van flexibiliteit op het gebied van kosten, tijd en systemen, zonder een essentiële cash-flow vast te leggen. Rental betekent ook dat seizoenspieken, tijdelijk of gespecialiseerd werk mogelijk wordt door extra materiaal te huren.

Minder eigen materiaal betekent verminderde overheadkosten

Rental is verder kostenbesparend omdat opslag, onderhoud en reparatie van onderdelen, een serviceruimte en onderhoudspersoneel overbodig worden.

Prestatiegarantie

Materiaal van Rental uit de verhuurwerf van Scafom-rux wordt geleverd met een zorgeloze garantie. Klanten kunnen er zeker van zijn dat het materiaal goed is onderhouden.

Efficiënte functionaliteit en systeemgebruik

Rental verzekert klanten dat de investering een grotere omzet genereert. Weinig of geen zorgen voor het toekomstige gebruik van het huurmateriaal. Project flexibility


Scafom-rux huurfaciliteiten zijn wereldwijd beschikbaar voor klanten


Wereldwijd servicenetwerk

Scafom-rux heeft volledig uitgeruste huurfaciliteiten in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Het internationale toonaangevende bedrijf in steiger- en ondersteuningstechnologie biedt efficiënte en geïntegreerde oplossingen voor de huur van steiger- en ondersteuningsmateriaal volgens de internationale standaard.

Smart Detail , Great Solutions : Waar dan ook.

Het Scafom-rux huurprogramma bevat efficiënte steigeroplossingen van de bekende systemen Ringscaff, Framescaff en Super 65 en de ondersteuningssystemen Duralok, RPS100 en Scafom Power System. Alle systemen zijn beproefd en getest..