Over Scafom-rux

Wereldwijd opererende onderneming


Scafom-rux is een familiebedrijf opgericht in 1978 en groeide al snel uit tot een internationaal opererende groep. Vandaag de dag is Scafom-rux wereldwijd toonaangevend op het gebied van steiger- en ondersteuningssystemen.

Vanuit het hoofdkantoor van Scafom-rux Holding in Nederland en met vijf strategisch gelegen productielocaties, verkooppunten en engineers in 16 landen, kan de groep snel inspelen op markttrends in alle belangrijke markten van Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika en de opkomende markten in Afrika.


Steiger- en ondersteuningssystemen van Scafom-rux worden vandaag de dag over de hele wereld gebruikt om de veiligheid van grote industriële bouw- en infrastructuurprojecten te optimaliseren. Of het gaat om Ringscaff, Duralok, Super of Framescaff, of de klassieke en betrouwbare Scafom-rux stempels, de hoogst mogelijke veiligheidsnormen worden gehandhaafd bij Scafom-rux.

Veiligheid staat altijd voorop! Op elk bedrijfsniveau, van ontwerpconcept tot dagelijks gebruik, staat veiligheid bij Scafom-rux voor iedereen altijd voorop. Een systeem van strikte kwaliteitscontroles op ruwe materialen wordt bekrachtigd door het continu en consistent testen van alle producten en systemen. Wanneer het om veiligheid, productkwaliteit en gebruiksgemak gaat, wordt niets aan het toeval overgelaten.

Scafom-rux let op details en levert dynamische professionaliteit op elk niveau binnen de klantrelatie, en zorgt daarmee voor een directe bijdrage aan de eindresultaten van de klant. Van montage & demontage, advies & training, R&D en innovatieve engineering tot logistiek en wereldwijde toepassing, vormen de merken van Scafom-rux de complete oplossing voor de wereldwijde industrie.

Altijd bereid om nog betere oplossingen te bieden :Smart Details, Great Solutions!